ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

5-8/10 TOUR de PARIS για την Κατερίνα Μπατζελή!! Την τελευταία στιγμή η ...συμμετοχή-σφήνα!


Τι μεσολάβησε άραγε και ο Περιφερειάρχης συμπλήρωσε την απόφαση και δεν είχε συμπεριλάβει από την αρχή την ..."αντίπαλο" του;


Η Περιφέρεια θα πάρει μέρος σε μιά Τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στην "Πόλη του Φωτός και της ...Μόδας" αν και (οπως και τις προηγούμενες συμμετοχές) τα αποτελέσματα αυτων των συμμετοχών αμφισβητούνται εντονα.

Μάλιστα η Κατ. Μπατζελή στο παρελθόν εχει κριτικά σχολιάσει τις επιλογές της Περιφέρειας οσον αφορά την Τουριστική πολιτική και την αποτελεσματικότητα των επιλογών αυτών.

Φαίνεται όμως οτι ενα ταξιδάκι (πληρωμένο από την Περιφέρεια) στην "πόλη της μόδας και των acessories" ήταν .."ότι πρέπει" για την επικεφαλής της Αντιπολίτευσης που φαίνεται οτι μπήκε ..."σφήνα" στη λίστα συμμετοχών και μάλιστα χρειάστηκε να συμπληρωθεί με νέα απόφαση του Περιφερειάρχη!!

Καλά ...ψώνια!!

Δείτε τις δύο αποφάσεις....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου