ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γ : Το 13ο θέμα αποδείχτηκε ...γρουσούζικο για τον Τσαπουρνιώτη!! Στον ..αέρα η ...."συνδιοργάνωση"!! (ακούστε)


Κριτική από την αντιπολίτευση και μή λήψη απόφασης για τη συμμετοχή στη Συνδιοργάνωση της Συναυλίας με τον Δήμο Αιδηψού!


Μετά από τα ερωτήματα της Αντιπολίτευσης και η αδυναμία του Τσαπουρνιώτη να δώσει πειστικές απαντήσεις στο "γιατί προχώρησε στην ενέργεια αυτή χωρίς να έχει εξασφαλίσει Απόφαση του Συμβουλίου (όπως προβλέπεται), ούτε καν να εχει ενημερώσει τις άλλες παρατάξεις και να έχει λάβει την θετική τους άποψη, η απόφαση για το 13ο Θέμα αναβλήθηκε εως ότου "τελεσφορήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται, και δωθούν οι δέουσες απαντήσεις".Μέχρι τότε, κάθε πιθανή ενέργεια του Δημάρχου ως προς την συμμετοχή στην συναυλία θεωρείται "παράνομη" και συνιστά "παράβαση καθήκοντος" !!

Κυρίως ομως κριτική εστιάστηκε και στην πολιτική πρακτική του Δημάρχου που λειτουργεί τον Δήμο ως "ενός ανδρός αρχή"!!

Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Στεργίου στον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου