ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ "Ο Μητσοτάκης προτιμάει να ψαρεύει σε θολά νερά"! "Ο Πρωθυπουργός απαξιώνει και ακυρώνει στην ουσία την Περιφερειακή Αρχή" (ακούστε)


Μετά το ναυάγιο Αποστολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε τον Χρήστο Στυλιανίδη για το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, του οποίου η τιμητική πολιτογράφηση ως Έλληνας Πολίτης δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ.


Ο πρώην βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος σχολίασε τον ανασχηματισμό και τις επιλογές του Κ.Μητσοτάκη, μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Ο Κ.Μητσοτάκης παρουσιάζει μια εφιαλτική εμμονή, να αναζητά εκτός ΚΟ και ΝΔ, στελέχη για τα υπουργεία. Αγνοεί την ΚΟ και τη χρησιμοποιεί μόνο για τις ψήφους. Προτιμάει να ψαρεύει σε θολά νερά, παρά να αξιοποιεί τα ικανότατα στελέχη της παράταξης. Αυτή η τακτική προκαλεί σεισμικές δονήσεις μέσα στη ΝΔ και θα δούμε φωνές να δυναμώνουν στην πορεία, εκφράζοντας όλη αυτή τη δυσαρέσκεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Μαρκόπουλος.

Εν τω μεταξύ ο κ.Μαρκόπουλος σχολίασε το διορισμό του κ.Μπένου στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Β.Εύβοιας, τονίζοντας πως με αυτή την κίνηση ο Πρωθυπουργός απαξιώνει και ακυρώνει στην ουσία την Περιφερειακή Αρχή, καθιστώντας την, ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μπει κανένας Μπένος. Αλλά προφανώς ο Πρωθυπουργός δεν έχει εμπιστοσύνη στην περιφέρεια Στ.Ελλάδος. Και η Περιφέρεια έσκυψε το κεφάλι…»

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου