ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας διοργανώνει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης-διεκδίκησης


Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης, με την εθελοντική συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών, διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας.


Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 2 Οκτώβρη, στον κόμβο Στροφυλιάς, στο κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης πυρόπληκτων.

Στη συναυλία έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής οι τραγουδιστές Ρίτα Αντωνοπούλου, Σπύρος Γραμμένος, Πολυξένη Καράκογλου, Παντελής Κυραμαργιός, Μιρέλα Πάχου, ενώ τη συναυλία επιμελείται ο Γ. Παπαζαχαριάκης.

Όπως τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή, «ευχαριστούμε πολύ όλους τους καλλιτέχνες! Οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας δίνουμε επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στη μεγάλη συναυλία!

Απαιτούμε:

· Αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

· Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όλους τους πληγέντες.

· Άμεση έναρξη αντιπλημμυρικών - αντιδιαβρωτικών έργων πριν συμβεί νέα καταστροφή.

Θα ζήσουμε στον τόπο μας. Δεν θα πάμε αλλού. Η αλληλεγγύη όπλο του λαού!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου