Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

"Εφαγε" η Μπατζελή τον Βελισσαρίου από την παράταξη (ακούστε το)


Με δήλωση της προς το Προεδρείο του Περιφερειακού συμβουλίου η Κατ. Μπατζελή ΔΙΕΓΡΑΨΕ από την παράταξη τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής.


Επρόκειτο για μιά προδιαγεγραμμένη ενέργεια από καιρό, αφού ο Βελισσαρίου επεδίωκε (για τους δικούς του λόγους) την θέση του Προέδρου της Αγροδιατροφικής  και ...φλέρταρε με τον Σπανό με διάφορους τρόπους, διαχωρίζοντας αρκετές φορές την θέση του από την ...γραμμή της παράταξης", ενώ σχετικά με τον ...διορισμό του η Μπατζελή "τό είχε μάθει ...κατόπιν εορτής"!

Ετσι η Κατ. Μπατζελή, που γνωρίζει καλά πότε να ...χτυπήσει, χθές διέγραψε από την παράταξη τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής σχολιάζοντας χαρακτηριστικά "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο ...κολιός τον Αύγουστο"!

Να επισημάνουμε οτι "η θέση στην οποία διορίστηκε από τον Περιφερειάρχη ο Βελισσαρίου έχει ...τουλάχιστον ΗΘΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας" (https://agrifoodcentralgreece.gr/i-agrodiatrofiki-sybraxi/oi-anthropoi-mas/velissarioy-anastasios/ ) αλλά αυτά είναι ...ψιλά γράμματα για τον Σπανό!!

Ακούστε το......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου