ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗΜ. ΣΟΥΡΑΣ: "Τα ειδεχθή εγκλήματα που συντάραξαν την κοινωνία μας, τους τελευταίους μήνες"! (ακουστε)


Εγκλήματα πάθους, γυναικοκτονίες, δολοφονίες, γεμίζουν τις μαύρες σελίδες του ημερολογίου του 2021. Το προφίλ των δολοφόνων έχει αλλάξει, όπως και η ελληνική κοινωνία.


Ο διακεκριμένος ψυχίατρος και Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Metropolitan», κ.Δημήτρης Σούρας μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για τα ειδεχθή εγκλήματα που συντάραξαν την κοινωνία μας, τους τελευταίους μήνες, σκιαγραφώντας τα χαρακτηριστικά και προφίλ των θυμάτων και θυτών, ενώ αναφέρεται και στην αύξηση των αυτοκτονιών.

Ο κ.Σούρας τονίζει την ανάγκη ύπαρξης ψυχολόγων στα σχολεία από τις πρώτες βαθμίδες εκπαίδευσης. Μάλιστα σχετική επιστολή έστειλε πριν λίγο καιρό στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου