ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Β. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ: "Προσπαθούν να μας διασπάσουν. Στο τέλος δεν θα πάρει ο κόσμος τίποτα!" (ακουστε)


Απογοητευμένοι οι πυρόπληκτοι της Β.Εύβοιας, με όσα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός, κ.Τριαντόπουλος ως μέτρα στήριξης ρητινοκαλλιεργητών και μελισσοκόμων.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρητινοκαλλιεργητών, Βαγγέλης Γεωργαντζής μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για την τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό, καθώς και την κινητοποίηση στην Περιφέρεια, την περασμένη Παρασκευή.

«Προσπαθούν να μας διασπάσουν. Στο τέλος δεν θα πάρει ο κόσμος τίποτα, με τη λογική της κυβέρνησης. Εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους», δήλωσε ο κ.Γεωργαντζής.Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου