Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΙΜΝΗ "Χάνονται αποστολές για τους πυρόπληκτους;Τι ακριβώς συμβαίνει;" Ο Δήμαρχος γνωρίζει τίποτα; Τι απαντά η εταιρεία....


Πολλές καταγγελίες δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, και η εταιρεια δίνει ..εξηγήσεις στο ερώτημα μας!

Με αφορμή ολα αυτά (που μπορείτε να διαβάσετε πιό κάτω) τα κοινποιήσαμε στην εταιρεία (ACS) και ζητήσαμε εξηγήσεις για το "τί ακριβώς συμβαίνει"!

Η εταιρεία μας εστειλε απάντηση και αναφέρει σχετικά (για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας)....



"Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Προς: κ. Μάνο Παπαμακάριο

Δημοσιογράφο «Ράδιο 1» 98.1 Χαλκίδα


Αγαπητέ κ. Παπαμακάριε,

Σχετικά με αναφορές που έγιναν στα social media, σύμφωνα με τα οποίες δέματα με προορισμό τους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια δεν έχουν παραδοθεί, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ACS ακολουθεί πάγια μια αυστηρή διαδικασία παράδοσης για όλες τις αποστολές που αναλαμβάνει, ενώ και για όλες τις παραδόσεις δεμάτων της εν λόγω δράσης για τους πυρόπληκτους υπάρχουν αποδεικτικά παραλαβής από τον παραλήπτη, ιδιώτη ή υπάλληλο του Δήμου. Υπάρχει επίσης η γραμμή εξυπηρέτησης των πελατών, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να πληροφορηθεί πού βρίσκεται το δέμα του ανά πάσα στιγμή.

Η ACS δεν έχει όμως καμία ευθύνη για την πορεία των αποστολών μετά την παράδοση στις αποθήκες του Δήμου, επομένως δεν έχει ευθύνη για την παράδοση στους τελικούς παραλήπτες που προορίζονται τα δέματα.

Υπενθυμίζουμε ότι εξ’ αρχής η δράση μας αφορούσε αποστολές αποκλειστικά για φορείς, ΜΚΟ ή Δήμους, οι οποίοι είχαν την ευθύνη της επιλογής της διεύθυνσης παράδοσης:

https://www.acscourier.net/el/plirofories/xirsimes-plirofories/ta-nea-tis-acs/dorean-apostoles-pros-puroplektous/

Ειδικότερα για τους πληγέντες στην Βόρεια Εύβοια, γίνεται κάθε προσπάθεια να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, και είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε τις σχετικές πληροφορίες και να βοηθήσουμε στον εντοπισμό των δεμάτων.

Θυμίζουμε ότι η ACS, από την πρώτη στιγμή, ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά των δεμάτων προς τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, όπως έχει κάνει επανειλημμένα και σε άλλες παρόμοιες συνθήκες ή φυσικές καταστροφές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις 6 Αυγούστου που ξεκίνησε η δράση έως και σήμερα, η εταιρεία μας έχει μεταφέρει δωρεάν πάνω από 4.220 αποστολές για τους πυρόπληκτους, βάρους άνω των 93,78 τόνων και αρχικής αξίας 347.000€.



Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια άλλη διευκρίνιση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Βιώσιμης Ανάπτυξης
ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε."



 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.....

"Επειδή δημοσιεύτηκαν αυτά τα σχόλια για την "δήθεν πρακτική της εταιρείας σας" πρός τους πυρόπληκτους και ...επώνυμα, θα παρακαλούσα για μιά είσημη απάντηση της εταιρείας σας για το ρεπορτάζ μας.

Με τιμή

Μάνος Παπαμακάριος

Δημοσιογράφος

 

παραθέτουμε τα οσα δημοσιεύτηκαν στο f/b

 

https://www.facebook.com/groups/1601581113387687/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=2912961948916257

 

Κοινότητα Λίμνης

Elena Mpougia  · 1hutSpolnesorted  · 

εχουν χαθει πολλα δεματα που σταλθηκαν μεσω asc η οποια ισχιριζοταν οτι στελνει δωρεαν στις πυροπλικτες περιοχες.Προσφατα εχασα 22 δεματα στο ονομα τα οποια η asc ισχιριστηκε συμφωνα με το κωδικο παρακολουθησης οτι τα παρελαβε ο δημος κατι που ειναι ψεματα μετα απο διασταυρωση..Το πιθανοτερο να τα πεταει σε καποιες αποθηκες η το χειροτερο στα σκουπιδια .Έχουν χαθει πολλα δεματα που προοριζοταν για πυροπλικτους και πολλα προσωπικα δεματα.

Anta Tsami

ACS είναι αυτοί! Κολλητοί του πρωθυπουργού. Δεν τους επιδότησε ενώ θησαυρίζανε;

Elena Mpougia

δε το πιστευω οτι τα κρατανε απο το Δημο γιατι εχω εμπιστοσυνη στο δημο και διασταυρωσα το γεγονος επειδη εχω ατομο γνωστο μου που δουλευει σε αποθηκες και μου ειπε δεν εφτασαν ποτε στις αποθηκες της ευβοιας δε θελω να μπω σε περισσοτερες λεποτομεριες απλα το αναφερω να μη χαθουν και αλλα δεματα ετσι ας στειλουν μεσω ελτα η με λεοφορειο ειναι κριμα ανθρωποι που τα εχουν αναγκη πυροπλικτοι τα χρειαζονται και εγω τα 20 απο αυτα για μοιρασμα τα ειχα και τα αλλα 2 προσωπικα δεματα μονο.Συμφωνα με το κωδικο παρακολουθησης η asc ισχιριστηκε ψευδως οτι τα παρελαβε ατομο του δημου μας ενω ποτε δεν εφτασε στην ευβοια στη πραγματικοτητα μετα απο διασταυρωσεις.Μημπως ο δημος να κανει κατι για αυτο μια καταγγελια στην asc?Εφοσον τον εκθετει ετσι?

Ritsa Melissari

Elena Mpougia πολλές εταιρείες παραδίδουν ενυπογραφως το δέμα στον παραλήπτη (συμπληρώνοντας και τον αρ.αστυν.ταυτ.)

Ας λάβει η δημοτική αρχή τα μέτρα της στο συγκεκριμένο θέμα.

Gluka Tsepoura

Ισχυει και με εμένα έγινε ακριβώς το ιδιο

 

Gluka Tsepoura

Παραλήπτης κάποιος Μαυροζουμης

Charalambos Hatzilambis

Τα... ξεζούμισε, δηλαδή; 😂 Και για να σοβαρομιλάμε, υπάρχουν κι άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών που επιχειρούν στην περιοχή μας... Μην μας πιάνουν και κώτσους...

Elena Mpougia

Eleni Gero οχι απλα υπαρκτο αλλα με θεση υψηλη στο δημο που ψευδως ισχυτιστηκε η asc οτι το παρελαβε .Και δεν ειναι μονο τα δικα μου δεματα ειναι παρα πολλα δεματα χαμενα κουτες ολοκληρες και βαλιτσες απο οτι εχω μαθει λεω μημως ο δημος να κανει καποι… 

Eleni Gero

δεν θα μπω στη διαδικασία του διαλόγου γιατι δεν γνωρίζω τι μπορει να έχει γίνει!!! Αυτο που γνωρίζω ειναι ότι για να παραδώσει η ACS συγκεκριμενα σε βάζει και υπογράφεις η σου ζητάει ενα αριθμο που σου εχουν στειλει με την ενημερωση για παραλαβη!!!!

Elena Mpougia

ειχα και ενα περιστατικο παλιο με την acs me δεμα που ειχε κολησει στην ευβοια αφου πηρα ενα σωρο τηλ τελικα εβγαλα μια ακρη μου ειπαν απο μια αποθηκη οτι ο κωδικος αποστολης πολλες φορες ενημερωνεται ψευδως οτι εφτασε πχ στην ευβοια αλλα στη πραγματικοτητα ειναι αθηνα και μουπε επεισης οτι ειχε πεσει και ξυλο σε κατι αποθηκες της asc ειχε ερθει και η αστυνομια επειδη ειχαν μπλοκαρει τα δεματα στην αποθηκη παλετες ολοκληρες τις εστελναν πισω αθηνα γιατι δεν ειχαν χωρο και ενημερωναν ψεματα οτι τα δεματα ειναι σε αποθηκες ευβοια

Areti Xidia

Εγω εστειλα 9 δεματα με acs απο σκιαθο για ευβοια πριν ενα μηνα και δεν εφτασαν ποτε...

Orsalia Papadimou

Me ACS κι εγώ έχασα δέμα μεγάλο το οποίο αναζητούμε ακόμη και λένε ότι είναι σε αποθήκη στο δήμο για πυροπληκτους !

Είχε σταλεί από 11 Αυγούστου και δεν έχω παραλάβει ακόμη !

Όταν το αναζητώ με Αρ αποσ λέει ότι παραδωθηκε στις 6/9/21

Η ACSριχνει το μπαλάκι αλλού

Το ίδιο και το δέμα της αδελφής μου !

Δημητρης Μαργαριτης

Δυστυχώς έχασα και εγώ μια μπαλέτα με 250 κιλά λάδι που ήταν για την κερασια.και το τρελό είναι ότι μου είπαν παραδόθηκε στον κ στσμουλο τον αντιδήμαρχο και ο άνθρωπος ήταν στην Πάτρα και δεν πήρε ποτέ τίποτα.. εγώ πάντως θα κάνω καταγγελία κατά τιςACS.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου