Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Δ. ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ: "Ενα χρόνο μετά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στην πληγείσα περιοχή, αντίθετα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα"!! (ακούστε)α"!!


Δέσμιοι των εργολάβων, αισθάνονται οι πλημμυροπαθείς του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που βλέπουν καθυστερήσεις στα έργα.


Ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες, αυτό που αντικρίζουν στην περιοχή τους, είναι ο κίνδυνος να επαναληφθούν τα τραγικά γεγονότα και καταστροφές του Αυγούστου του 2020, αφού ακόμα δεν έχουν γίνει παρεμβάσεις θωράκισης της περιοχής. 
Μάλιστα στο ερώτημα που έθεσαν στον Δήμαρχο, κ.Ψαθά κατά τη συνάντησή τους μαζί του αρχές του προηγούμενου μήνα «αν ο κόσμος μπορεί να είναι ασφαλής σε ένα νέο ενδεχόμενο ακραίο καιρικό φαινόμενο», η απάντησή του ήταν ξεκάθαρα «δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό…»

Ο Δημήτρης Μπαζιώτης, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Καστέλας μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Τα αντιπλημμυρικά μπορεί να είναι ευθύνη της Περιφέρειας, όμως και ο Δήμαρχος έχει ευθύνη να πιέσει περισσότερο, για να γίνουν. Ωστόσο τον βλέπουμε να εξαντλεί την αυστηρότητά του σε άλλα θέματα και να έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων, όμως εδώ που έχει να κάνει με την ασφάλεια των πολιτών, δεν επιδεικνύει την ίδια πυγμή…», τόνισε ο κ.Μπαζιώτης.

Επισήμανε πως ένα χρόνο μετά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στην πληγείσα περιοχή, αντίθετα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και οι πολίτες πασχίζουν με δικά τους μέσα να προστατέψουν τις περιουσίες τους ενόψει χειμώνα.

Ο κ.Μπαζιώτης αναφέρθηκε και στο περίφημο γεφύρι στο Καλκαντρί

Ακούστε τι λέει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου