Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά την ανάρτηση μας, ΑΝΟΙΧΤΗ στους πολίτες η σύσκεψη υπό τον Μπένο!! (δείτε)


Μέ δελτίο τύπου το μεσημέρι η Περιφέρεια Στερεάς έστειλε "ανοιχτή πρόσκληση" σε όλους τους πολίτες που θέλουν να την παρακολουθήσουν!!


Δείτε το "πρωινό" δημοσίευμα μας εδώ....

https://www.eviatoday.news/2021/09/blog-post_0.html

Αργότερα το μεσημέρι κυκλοφόρησε το πιό κάτω δελτίο τύπου, στο οποίο ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ οτι ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΕΝΟΣ και η περιφέρεια έρχεται ως ...ουρά της ...άγνωστης σύνθεσης μέχρι τώρα της Επιτροπής και του νομοθετικού πλαισίου εντός του οποίου αυτή λειτουργεί!!

Ακόμη δεν μας πληροφορούν "ποιοί είναι οι άλλοι δύο που κάθονται από την πλευρά του Μπένου; (στη φωτο)

Δείτε.....


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας κ. Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Γιάννης Κοντζιάς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης, κ. Σταύρος Μπένος, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση - διάλογο την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. στο  Δημοτικό σχολείο Λίμνης Ευβοίας (Διεύθυνση: Σωκράτους 2, Λίμνη 340 05, Χάρτης: https://goo.gl/maps/a879y7TCt5YnyPY2A), με επίκεντρο την Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας μετά τις πυρκαγιές.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Μπένος, ο οποίος θα παρουσιάσει και το Σχέδιο  Ανασυγκρότησης της περιοχής.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και θα σας παρακαλούσαμε θερμά να έχετε μαζί σας το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test / PCR (που διέρχεται εντός των τελευταίων 48 ή 72 ωρών αντίστοιχα).

 Με εκτίμηση,

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης, Σταύρος Μπένος


Στή συνέχεια μας πληροφορούν οτι πραγματοποίησαν και προ-συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη...Νέα συνάντηση εργασίας με τον Σταύρο Μπένο στο διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας Φ. ΣΠΑΝΟΣ: «Σχέδιο ανασυγκρότησης από τους πολίτες για τους πολίτες»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης είχαν και νέα συνάντηση σήμερα, Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου 2021, με τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Σταύρο Μπένο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας.

Αυτός ήταν και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του Σταύρου Μπένου στους πυρόπληκτους δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκδήλωση για την παρουσίαση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ., στο Δημοτικό σχολείο Λίμνης Ευβοίας.

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός επεσήμανε τις βασικές προτεραιότητες, όπως αυτές αποτυπώνονται και στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, αλλά και στο κείμενο θέσεων που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, για την επόμενη μέρα της βόρειας Εύβοιας. Περιλαμβάνει ως βάση σχεδίου τα αναγκαία έργα και τις παρεμβάσεις για την αναγέννηση της βόρειας Εύβοιας.

Τόνισε, επίσης, την ανάγκη συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων συλλόγων, φορέων και πολιτών στην ανοιχτή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί επί του Σχεδίου Ανασυγκρότησης.

«Η συνεργασία μας με τον Σταύρο Μπένο είναι διαρκής και παραγωγική. Συναντηθήκαμε ξανά, με αφορμή την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα το σχέδιο ανασυγκρότησης. »Είναι μια ανοιχτή διαδικασία, στην οποία θέλουμε να συμμετάσχουν όλοι, γιατί ο σχεδιασμός μας για την αναγέννηση της βόρειας Εύβοιας εκπορεύεται από τους πολίτες και απευθύνεται στους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές που διανύει ο τόπος μας, υποδεχόμαστε στην ομάδα ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας ένα μεγάλο δάσκαλο και καλό φίλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Σταύρο Μπένο. »Μαζί με την κοινωνία και τους ανθρώπους που πόνεσαν περισσότερο, με εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούμε να την ξαναχτίσουμε ακόμα καλύτερη, ξεκινάμε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια με σχέδιο, πίστη και σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου