Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Γιάννης Κουτζουράδης: "Ασφαλές οδικό δίκτυο, για να μην θρηνήσουμε ζωές!" (ακούστε & δείτε)


Οι καταστροφικές πυρκαγιές στη Β.Εύβοια του Αυγούστου, έφερε στο φως το μείζον θέμα της απουσίας σύγχρονου οδικού δικτύου στο νομό μας.


Κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, και διεκδικούν το αυτονόητο… ασφαλές οδικό δίκτυο, για να μην θρηνήσουμε ζωές, σε ενδεχόμενες καταστροφές, αφού υπάρχουν περιοχές, που δεν θα έχουν έξοδο διαφυγής.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η παραλιακή σύνδεση Πηλίου – Λιμνιώνα.

Ο δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΑ, Γιάννης Κουτζουράδης, που διατηρεί σπίτι τα Πηγάδια Μεσσαπίων, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για το θέμα.

«Πρόκειται για εγκληματική αδιαφορία των εμπλεκόμενων Δήμων, της Περιφέρειας και των βουλευτών, που μπορεί να προκαλέσει τεράστια τραγωδία. Σε έναν δρόμο, που τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιείται από παραθεριστές και κατοίκους της περιοχής, πάνω από 50 χρόνια δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Πρόκειται για ένα κομμάτι του δρόμου περίπου 6 χλμ, με πιο επικίνδυνο τα δύο χλμ., ο οποίος είναι ένας άθλιος χωματόδρομος, ένα παλιό μονοπάτι, από τον οποίο δεν μπορούν να περάσουν δύο αυτοκίνητα αν συναντηθούν. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα θρηνήσουμε θύματα, δεν υπάρχει διαφυγή», δήλωσε ο κ.Κουτζουράδης.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την βελτίωση του δρόμου.

Ακούστε τον



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου