Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά την κινητοποίηση των Φύλλων, ..."ξυπνήσανε" και γκρεμίζουν τη γέφυρα!!! (δείτε βιντεο)

 
Φαίνεται ότι "μπορούν αλλά δεν θέλουν" να προστατέψουν τον κόσμο! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Η ηγεσία της Περιφέρειας ενώ ισχυριζόταν εδώ και ενα χρόνο ότι "στα γεφύρια στον Λήλαντα δεν μπορεί να βάλει ...χέρι", μετά την κινητοποίηση της περ. Κυριακής στείλανε ενα μηχάνημα σφυρί και γκρεμίζει την ηδη πεσμένη γέφυρα των Φύλλων χαρακτηρίζοντάς την .."αναγκαία καθαίρεση"!!

Μέχρι χθές δεν ήταν;

Βέβαια πρόκειται για μια προσπάθεια κατευνασμού των αντιδράσεων από πλευράς της ηγεσίας της Περιφέρειας, θέλοντας να κερδίσουν "πολιτικό χρόνο"!

Δείτε την ανάρτηση και τα βίντεο που ..σήκωσαν!!

"George Kelaiditis is with Φάνης Σπανός and 7 others.

24m 
Μετά την υπογραφή συμβάσεων του μεγαλύτερου μέρους των έργων προστασίας και αποκατάστασης για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε η περσινή πλημμύρα «Θάλεια», προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην εκτέλεση τους.
Προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία ήδη βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, με βασικό μας μέλημα τη μέγιστη δυνατή θωράκιση των οικισμών μας από την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.
Στη σημερινή αυτοψία επισκεφθήκαμε τα εργοτάξια που έχουν εκκινήσει στο άνω τμήμα του Λήλαντα, με καθαρισμούς στην περιοχή Χάνι και την αναγκαία καθαίρεση της γέφυρας Φύλλων, η οποία αναμένεται να έχει απομακρυνθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.



Η τελευταία παρέμβαση παρότι αποτελεί τμήμα του έργου ανακατασκευής της γέφυρας Φύλλων που έχει αναλάβει να εκτελέσει το Υπουργείο Υποδομών, αποφασίσαμε ότι επιβάλλεται για λόγους ασφαλείας να εκτελεστεί άμεσα με δαπάνες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την επίβλεψη των Τεχνικών μας Υπηρεσιών."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου