Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Λάμπρου "εκθέτει" την μικροπολιτική του Τσαπουρνιώτη!! "Εμείς δεν είμαστε πυρόπληκτοι...."

Ο Δήμος αποφάσισε την διανομή αγαθών, από τις μεγάλες και πρωτόγνωρες προσφορές αλληλεγγύης και στο Μαντούδι, όμως η τοπική κοινότητα , με μια απόφαση αξιοπρέπειας , απέρριψε τη πρόταση ....από σεβασμό στους πυρόπληκτους!!!

Στο πλαίσιο της "μικροπολιτικής" του Δημάρχου Γ. Τσαπουρνιώτη "να κάνει ..μνημόσυνο με ξένα κόλυβα" αποφάσισε να μοιράσει την "βοήθεια για τους πυρόπληκτους" και σε μη πυρόπληκτες κοινότητες οπως το Μαντούδι!!

Ομως ...σκόνταψε στην αξιοπρεπή στάση του Προέδρου της κοινότητας Δημήτρη Λάμπρου και του συμβουλίου του που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ την πρόταση του Τσαπουρνιώτη υπενθυμίζοντάς του ΔΗΜΟΣΙΑ ότι "Επειδή το Μαντούδι δεν ανήκει στην κατηγορία των πυρόπληκτων τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να διανείμουμε αυτά τα είδη που έχουν αποσταλεί για συγκεκριμένο σκοπό."


Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Την Πέμπτη 16-9-2021 ενημερώθηκα ότι με απόφαση του Δημάρχου ως Πρόεδρος της Κοινότητάς μας να κάνω στο Μαντούδι διανομή αγαθών που έχουν σταλεί στον Δήμο μας για τους πυρόπληκτους.

Aπό σεβασμό....

1. Στούς συνδημότες μας των άλλων Κοινοτήτων που πολλοί έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά και έχουν μεγάλες ανάγκες.

2. Στους επαγγελματίες του χωριού μας.

3. Επειδή το Μαντούδι δεν ανήκει στην κατηγορία των πυρόπληκτων τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να διανείμουμε αυτά τα είδη που έχουν αποσταλεί για συγκεκριμένο σκοπό.

Εάν και εφ΄οσον υπάρχουν σε επάρκεια προιόντα που έχουν περιορισμένο χρόνο ανάλωσης, τότε να διατεθούν μόνο στην κατηγορία των ανθρώπων που λαμβάνουν το ΚΕΑ και πάντα σύμφωνα με την κατάσταση των δικαιούχων που θα μας δωθεί απο την υπέυθυνη υπηρεσία του Δήμου.

Η πρόταση μου αυτή έγινε δεκτή απ'όλα τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητάς μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου