Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Εισαγγελία Χαλκίδας: Στο αρχείο η μήνυση για ανθρωποκτονία του Σήφη Βαλυράκη – “Δεν προκύπτουν ενδείξεις”, λέει η εισαγγελία


"Ουδόλως διαφαίνεται η απαιτούμενη για την άσκηση ποινικής δίωξης ύπαρξη αποχρωσών ενδείξεων όσον αφορά στο διερευνώμενο αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και η υπό κρίση μήνυση πρέπει να απορριφθεί ως ουσία αβάσιμη", λέει η εισαγγελική διάταξη.


Στην αρχειοθέτηση, ως ουσία αβάσιμης, της μήνυσης της οικογένειας του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη σύμφωνα με την οποία ο θάνατός του προήλθε από χτύπημα ψαράδων, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η 18σέλιδη διάταξη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Δημ. Προκοπίου, που συντάχθηκε μετά τη λήψη εξηγήσεων από δυο ψαράδων που υποδείχτηκαν ως υπαίτιοι για το θάνατο του πρώην υπουργού (από εμφανιζόμενο ως αυτόπτη μάρτυρα) κατέληξε στο συμπέρασμα (μαζί με άλλα ευρήματα) πως δεν προκύπτει ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ετσι 8 μήνες μετά τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, η πρώτη δικαστική απόφαση για την υπόθεση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρει πως :

· Είναι αντιφατικές οι καταθέσεις δυο μαρτύρων που μιλούν για παρουσία άλλου αλιευτικού

· Το αλιευτικό σκάφος με δυο ψαράδες που αναγνωρίζει ο ένας μάρτυρας, βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι σύμφωνα με φωτογραφία από drone που προσκομίστηκε

· Την επίμαχη μέρα σύμφωνα με το ημερολόγιο σκάφους, δεν βρήκε από το λιμάνι

· 3 αυτόπτες μάρτυρες (περιπατητές) κατηγορηματικά καταθέτουν πως δεν υπήρχε άλλο σκάφος στην περιοχή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

«Ουδόλως διαφαίνεται η απαιτούμενη για την άσκηση ποινικής δίωξης ύπαρξη αποχρωσών ενδείξεων όσον αφορά στο διερευνώμενο αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και η υπό κρίση μήνυση πρέπει να απορριφθεί ως ουσία αβάσιμη», λέει η εισαγγελική διάταξη

Οι μηνυτές πάντως έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην Εισαγγελία Εφετών κατά της διάταξης αρχειοθέτησης της υπόθεσης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου