Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Χριστίνα Αβραμίδου: "Eν μέσω πανδημίας στριμώχνουν τα παιδιά σε κοντέινερ.. και έχουν κόψει ήδη δύο πεύκα ηλικίας 40 ετών!" (ακούστε)


Με ευθύνη του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, τοποθετείται κοντέινερ στην αυλή για να στεγάσει τα νήπια, στο σχολικό συγκρότημα Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Καστέλλας.


Μετά από τρία χρόνια που η δίχρονη προσχολική αγωγή έχει γίνει υποχρεωτική δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο, δεν έχει γίνει καμία μελέτη με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που να εξασφαλίζει ανάλογες εγκαταστάσεις.



Και εν μέσω πανδημίας στριμώχνουν τα παιδιά σε κοντέινερ και λένε ότι για θέρμανση θα βάλουν κλιματιστικό, την ώρα που οι ειδικοί το απαγορεύουν!!!

Υποτίθεται πως η λύση αυτή είναι προσωρινή, όμως για να τοποθετηθεί το "προσωρινό" κοντέινερ έχουν κοπεί ήδη δύο πεύκα ηλικίας 40 ετών και έπονται κι άλλα!! Δύο μέρες πριν από το πρώτο κουδούνι που το σχολείο θα έπρεπε να "λάμπει" θυμίζει "κρανίου τόπο"! Και επιπλέον, τα κομμένα δέντρα μαζεύτηκαν από τον χώρο που προαυλίζονται τα παιδιά, μόλις χτες.




Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καστέλλας, Χριστίνα Αβραμίδου μίλησε στο Ράδιο1 και την Ναντίν Γρηγορίου, καταγγέλλοντας όλα τα παραπάνω.

«Ο Δήμαρχος μας είπε πως υπάρχει κάτι στο μυαλό του, ως λύση, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει κάτι…»

Ακούστε την


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου