ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γ. ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ καταγγέλλει τοπική αυτοδιοίκηση και θεσμικούς φορείς για ανικανότητα και ανεπάρκεια! (ακούστε)


Έχουν τη υποδομή, έχουν την νομιμοποίηση να διαχειριστούν κονδύλια και αγαθά, έχουν την ευθύνη της ασφάλειας και επιβίωσης των πολιτών, γιατί κρύβονται πίσω από την φιλανθρωπία των εξουθενωμένων οικονομικά επιχειρήσεων, πολιτών και των ρομαντικών ανθρώπων που τρέχουν αφιλοκερδώς να προσφέρουν;


«Είναι, τελικά, τόσο περίπλοκο το θέμα;», διερωτάται ο οικονομολόγος, Γιώργος Μητροπέτρος, που έστειλε και σχετική επιστολή στο Επιμελητήριο, μετά τις πυρκαγιές, εκφράζοντας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του, για τον τρόπο διαχείρισης και μέριμνας για τους πυρόπληκτους της Β.Εύβοιας.

Ο κ.Μητροπέτρος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, καταγγέλλοντας τοπική αυτοδιοίκηση και θεσμικούς φορείς για ανικανότητα και ανεπάρκεια, ακόμα και στον τρόπο οργάνωσης φιλοξενίας των πυρόπληκτων και συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τη Β.Εύβοια.

Ακούστε τον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου