Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ο.Α.Χ. Κάντο όπως ο ...Δάσκος!! (δείτε)


Τελείωσε η ανακαίνιση ολων των γηπέδων τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδος με χρήματα του ομίλου, κόντρα στην αδιαφορία του Δήμου και της Περιφέρειας!


Ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου τις δαπάνες για την συντήρηση των γηπέδων, που είναι Δημοτική περιουσία (!!) αλλά η κα Βάκα "έχει αδιαφορήσει" παρά τα αιτήματα του ΟΑΧ.

Στο ίδιο μήκος ...κύμματος και η Περιφέρεια που "κάνει συνεχώς ρουσφέτια" αδιαφόρησε και αυτή όπως ο Δήμος, αλλά στις απονομές των αθλητικών δραστηριοτήτων "πρώτοι και καλλίτεροι"!!!

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου του ΟΑΧ και τις φωτο που ακολουθούν..... 

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει (σήμερα 9/9/21) ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας (με δικές του δαπάνες),την συντήρηση και των 7 γηπέδων τένις που κατασκευάστηκαν επί δημαρχίας Γιάννη Σπανού το 1980 και συντηρήθηκαν τελευταία φορά επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη το 2009 , διοργανώνει από τις 10-13/9/2021 το Ε3΄Πρωτάθλημα Τένις της Θ΄Ένωσης - ΕΦΟΑ. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 100 και πλέον αθλητές/τριες στις κατηγορίες 12 , 14 και 16 ετών αγόρια - κορίτσια, από 30 συλλόγους τένις της Θ΄Ένωσης.
Στις φωτογραφίες φαίνεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα γήπεδα τα τελευταία χρόνια και πως είναι πλέον έτοιμα να δοθούν σε 200 αθλητές/τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ ,σε 250 ενήλικα μέλη αλλά και σε διοργανώσεις πρωταθλημάτων οι οποίες αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία."

Δείτε το "πρίν και το ...μετά!!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου