Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΥΛΛΑ "Αποκομμένοι και ξεχασμένοι απ' όλους" καταγγέλει ο Τ. Τουλούμης!! (ακούστε)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Κοινότητα Φύλλων, αύριο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην πεσμένη γέφυρα, αφού ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες στο Ληλάντιο, οι κάτοικοι παραμένουν αποκομμένοι και ξεχασμένοι από τις αρχές. 


Βέβαια μετά την ανακοίνωση της κινητοποίησης, υπήρξαν κινήσεις(!) που στόχο είχαν να κατευνάσουν την οργή και αγανάκτηση των πληγέντων, που ως σήμερα ταλαιπωρούνται να επανέλθουν σε κανονικότητα.

Ο βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των Φύλλων, Αναστάσιο Τουλούμη, απλά για να διαβεβαιώσει ότι γίνονται συζητήσεις, ενώ διέρρευσε από το Δήμο η πληροφορία, πως η Δήμαρχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Υπουργείο Υποδομών, από όπου έλαβε την απάντηση πως τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη θα γίνει η δημοπράτηση της γέφυρας. Παρ’ όλα αυτά ως σήμερα δεν είχε ενημερώσει σχετικά την Κοινότητα, αν και ο πρόεδρος την είχε επισκεφτεί και προ διμήνου για άλλη μια φορά, για το θέμα, ενώ σχετική επιστολή έχει στείλει και στην Περιφέρεια, αλλά κι από κεί έχει αγνοηθεί.

Ο κ.Τουλούμης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, μεταφέροντας την αγανάκτηση των κατοίκων και τονίζοντας τον κίνδυνο που υπάρχει σε μια ενδεχόμενη καταιγίδα, αφού ούτε η κατεστραμμένη γέφυρα δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα!

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου