Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησαν οι μπίζνες στα αποκαΐδια – Σε εταιρεία από το Λουξεμβούργο με "υποκατάστημα στην Καλαμάτα" η «αποκατάσταση» στη Λίμνη Ευβοίας!! (ακούστε)


Η κυβέρνηση ξεκίνησε να αναθέτει σε εταιρείες την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων στην Β.Εύβοια, κάνοντας μπίζνες πάνω στα αποκαΐδια, όπως είχε προαναγγείλει.


Συγκεκριμένα η εταιρεία, από το Λουξεμβούργο, «Εren Ελλάς (Eren Groupe S.A. 4, Rue Willy Goergen L-1636, Luxembourg. No TVA (ΑΦΜ): LU26 011 456)» ορίζεται «Ανάδοχος Αποκατάστασης με σκοπό την εκτέλεση του έργου “Αντιπλημμυρική προστασία για τη συγκράτηση του εδάφους, τον περιορισμό της διάβρωσης και της επιφανειακής απορροής στην υδρολογική λεκάνη 23.27.08 ‘Συγκρότημα υπολεκανών ΝΔ Κλιτύων Κανδηλίου Όρους’ περιοχής Λίμνης Εύβοιας, προϋπολογισμού ύψους 992.222,00 ευρώ».

Στην απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καταγράφονται οι εργασίες που θα εκτελεστούν.Η εταιρεία, όπως συστήνεται μέσω της ιστοσελίδας της «ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται σημαντικό αριθμό εν λειτουργία έργων, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 156,90 MW, και είναι θυγατρική της Eren Renewable Energy S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Eren Groupe S.A.».

Ακούστε τι είπε ο Αντ. Βούλγαρης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου