Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Πάνος Αγιαννίτης: "Δεν αρκούν οι συζητήσεις. Θα πρέπει να δούμε πράξεις" (ακούστε)


Η ανεπάρκεια που χαρακτήρισε τόσο την επιχείρηση κατάσβεσης των πυρκαγιών στη Β.Εύβοια, όσο και την οργάνωση του μεγάλου κύματος εθελοντισμού και ανθρωπιστικής βοήθειας από τους υπευθύνους, ας ελπίσουμε να μην αποτελέσουν το κύριο χαρακτηριστικό στο πλάνο ανασυγκρότησης της πληγείσας περιοχής.


Ωστόσο τα πρώτα δείγματα, μάλλον απογοητευτικά είναι.

Ο Πάνος Αγιαννίτης, ο οποίος ήταν από τους εθελοντές που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην γραμμή βοήθειας των πυρόπληκτων, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για όσα αντιμετώπισαν, επισημαίνοντας τις παραλείψεις και τα κενά στην οργάνωση και την μέριμνα από πλευράς των αρμόδιων αρχών.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει καταθέσει ως adventure evia, για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος προς όφελος του νομού. «Η Εύβοια πρέπει να επενδύσει μόνο στο φυσικό περιβάλλον. Δεν έχει ανάγκη την τουριστική πολυτέλεια της Μυκόνου ή της Χαλκιδικής. Μπορούμε με εναλλακτικούς τρόπους να διατηρήσουμε τα στοιχεία που έκαναν την Εύβοια ξεχωριστή στον επισκέπτη.»

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ.Μπένος επικοινώνησε μαζί του, για να συζητήσουν τις προτάσεις του. Ωστόσο όπως τόνισε ο Πάνος «Δεν αρκούν οι συζητήσεις. Θα πρέπει να δούμε πράξεις» και σχολιάζοντας την τακτική των πολιτικών πάνω στα αποκαΐδια επισήμανε «φτάνει με το φαίνεσθαι. Κουραστήκαμε να βλέπουμε φωτογραφίες στο facebook με συσκέψεις σε οβάλ γραφεία. Συσκέπτονται και μας το δείχνουν. Ας μας δείξουν επιτέλους τί έκαναν. Να δείξουν πράξεις»

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου