ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ Τ: "Πολιτικά απαράδεκτες οι συμπεριφορές Βάκα και Σιόλια"!! Χάος χωρίζει Καλαθέρη και Σιόλια... (ακούστε)


Ο εκ νέου διορισμός του Σιόλια στην Αβαθμια επιτροπή παιδείας παρά τις ενστάσεις του επικεφαλής της παράταξης Τ. Καλαθέρη "άναψε τά αίματα" στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβούλίου!!

Παρά όμως τις ενστάσεις Καλαθέρη η Δήμαρχος επέμεινε στην επιλογή της και "με άκομψο τρόπο παρενέβη στα εσωτερικά της παράταξης του Σύριζα" συνεχίζοντας την ..απαράδεκτη τακτική της με στόχο "να αποκτήσει ...πλασματική πλειοψηφία και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προφανώς διότι "κάτι προετοιμάζει"!!!

Να σημειωθεί ότι ο Ν. Σιόλιας ήταν ...απών!! (sic!)

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Τάσσος Καλαθέρης....


Ακούστε αποσπάσματα από το θέμα 
στο χθεσινό συμβούλιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου