ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Εμπόδια βάζει ο Τριάντης στην λειτουργία του Δήμου και της Οικονομικής επιτροπής, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο!!


Απείχε με την παράταξή του από την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. για την αντικατάσταση του Παληού από την Οικονομική επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεδριάσει η επιτροπή!!


Μετά την παραίτηση του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής προβλέπεται η αντικατάσταση του από νέο μέλος της ίδιας παράταξης (δηλαδή του Τριάντη), και σήμερα ηταν προγραμματισμένο Δημοτικό συμβούλιο για να οριστεί το νέο μέλος και να μπορεί να συνεδριάσει η Οικονομική επιτροπή!!

Σε μιά περίοδο που όλο το σύστημα πρέπει να κινηθεί με ταχύτητα, κυρίως στο τομέα των έργων αποκατάστασης στα καμμένα, ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί με την δημοτική αρχή και τις αποφάσεις της ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο!!

Το Δημοτικό συμβούλιο αναβλήθηκε για την άλλη Κυριακή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει και τότε την συμπεριφορά του Τριάντη και των μελών της παράταξης του.

Ο μόνος που αντέδρασε σε αυτή την "μικροπολιτική" ενέργεια του Τριάντη ηταν ο Λεοντής ο οποίος δεν απείχε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου