ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ 'ΠΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ1! "Θα είμαι Ανεξάρτητος υποψήφιος στην Περιφέρεια" ανακοίνωσε ο Μαρκόπουλος ... (ακούστε)


Σε λίγες μέρες επισημοποιεί την υποψηφιότητα του ο Κώστας Μαρκόπουλος με βίντεο-παρέμβαση στα social media.


Ανοίγει και ..."επίσημα" η προεκλογική περίοδος για τις Περιφερειακές εκλογές με την σημερινή ανακοίνωση του Μαρκόπουλου στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου.

Τώρα πλέον οι "υποψήφιοι" θα αρχίσουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους και να διαμορφώνεται "το πεδίο της μάχης" καθώς "αίνιγμα αποτελεί ποια θα είναι η υποψηφιότητα που θα υποστηρίξει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι άλλες δυνάμεις, καθώς οπως είπε ο Μαρκόπουλος "η υποψηφιότητα του θα εχει ανεξάρτητο χαρακτήρα".

Ακούστε τι είπε....Για την Παράκαμψη της Χαλκίδας

Με σχόλιο του ο Μαρκόπουλος αποκαλύπτει νέα δεδομένα για το έργο "Παράκαμψη της Χαλκίδας" για το οποίο προβλέπει έλλειψη χρηματοδότησης και παραπομπή στις καλένδες!

Ακούστε........


Για την αποζημίωση του Μάρκου

Με αφορμή τον καταλογισμό στην Περιφέρεια ποσού 25.000 ευρώ μετά από αγωγή την οποία είχε καταθέσει ο Γιώργος Μάρκου, ο Μαρκόπουλος σχολίασε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου