ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Δήμαρχο Σκύρου


Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Χαρδαλιά στην 135 ΣΜ Μάχης στο Νησί της Σκύρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νικόλαο Μαυρίκο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό και τον ενημέρωσε σχετικά με θέματα του Νησιού.
Ειδικότερα ζήτησε την υποστήριξη και την παρέμβαση του στην εξεύρεση πόρων για την άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο νότιο τμήμα της Σκύρου.

Το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου , που συνδέει τις ναυτικές βάσεις με το υπόλοιπο Νησί, έχει υποστεί καθίζηση σε αρκετά σημεία λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα η μετακίνηση των οχημάτων να είναι επικίνδυνη και προβληματική.

H συνάντηση κύλησε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το ενδιαφέρον του Υφυπουργού, ενώ δεν παρέλειψε να τον προσκαλέσει να επισκεψθεί τη Σκύρο για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές και την πολιτιστική κληρονομιά του Νησιού μας και να βιώσει τη Σκυριανή φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου