ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Κ. ΜΠΑΝΤΑΣΗΣ: "Ανεπίτρεπτος ο χειρισμός της Περιφέρειας για τις ζωοτροφές. Δημιουργεί προβλήματα στους κτηνοτρόφους"! (ακούστε)


Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Περιφέρεια την υπόθεση της παροχής ζωοτροφών στις πυρόπληκτες περιοχές δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στους κτηνοτρόφους!


Από την δικαιολογία των καθυστερήσεων ενός Διεθνούς διαγωνισμού, φθάσαμε στην διαδικασία του κατεπείγοντος με προσκλήσεις σε 27 οικονομικούς φορείς, φθάσαμε στην υποβολή ΜΙΑΣ(!!) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ προσφοράς με αποτέλεσμα η διαδικασία να κυρηχθεί άγονη και να επαναπροκυρηχθεί με τον ίδιο τρόπο.!

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Κτηνίατρος Κώστας Μπαντάσης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου