ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Αναστατοι οι επαγγελματίες της Αμαρύνθου για το έργο της παραλίας! (ακούστε)


"Κινδυνεύουμε να χάσουμε την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν" λένε οι καταστηματάρχες της παραλίας Αμαρύνθου!


Αποκαλυπτικά τα οσα είπε στα ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαρύνθου Βαγγέλης Στρουμπούλης σχετικά με την ..."εξέλιξη" της εργολαβίας που εδώ και 5 μήνες δεν εχει γίνει τίποτα!

"Δεν υπάρχουν χρήματα για το έργο" του απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης οταν ο Στρουμπούλης του ζήτησε εξηγήσεις "γιατί δεν προχωράει το έργο" και του εκανε γνωστό οτι "ο εργολάβος είναι απλήρωτος!!

Τα πράγματα εχει περιπλέξει ακόμη περισότερο η παρέμβαση του Δημητρόπουλου, Δήμαρχου Ερετρίας, που θέλει να κάνει (ακουσον-ακουσον) τροποποιήσεις στη μελέτη!!

Ακούστε τι είπε, και συγκρίνετε τις φωτό που εχουν 5 μήνες διαφορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου