ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Δεν θέλει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση ο Σπανός για την Λάρκο"!! (ακούστε)


Κριτική για την στάση του Σπανού στο θέμα της Λάρκο ασκεί ο Δ. Αναγνωστάκης.


Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο επικεφαλής της παράταξης "Στερεά Υπεροχής" καυτηρίασε την στάση του Περιφερειάρχη στο σοβαρό πλέον θέμα της κυβερνητικής απόφασης να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας γοα να προχωρήσει ο διαγωνισμός πώλησης της εταιρείας!!

Η θέση του Αναγνωστάκη για το θέμα της Λάρκο ήταν:

"Έμπρακτη στήριξη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.
Διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καταβολή των δεδουλευμένων, συνέχιση λειτουργίας της εταιρείας.
Προτείναμε έκτακτη, μονοθεματική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Λάρυμνα, την ερχόμενη βδομάδα, με συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων, των βουλευτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όχι μόνο για συμβολικούς αλλά πρωτίστως για ουσιαστικούς λόγους. Επιβάλλεται να υπάρξει λύση για τη συνέχεια της λειτουργίας της εταιρείας, που να διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
"

Ο Αναγνωστάκης προχώρησε και σε μιά γενικότερη πολιτική κριτική για τα "εργα και ημέρες" της Περιφερειακής αρχής.


Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου