ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Επίθεση στον Κελαιδίτη από συμβούλους στη Λίμνη, και η ..απάντηση του ενός εκατομμυρίου!! (ακούστε)


"Πήγε για μαλλί και βγήκε ..κουρεμένος" ο Αντιπεριφερειάρχης στο Δημοτικό συμβούλιο της Λίμνης!!


Ο Τσαπουρνιώτης τον είχε καλέσει για να τον ευχαριστήσει και επίσημα για μιά γέφυρα που θα φτιάξει η Περιφέρεια στο Μαντούδι, ομως οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και η Κίνηση Πολιτών είχαν άλλα σχέδια!!

Οταν ο Αντιπεριφερειάρχης προσπάθησε με την παρέμβαση του να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας στο θέμα της ΤΕΡΝΑ η αντίδραση από συμβούλους ηταν σφοδρότατη, αφού όποιες παρεμβάσεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να κάνουν ΔΗΜΟΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ προκλήθηκαν από τις πιέσεις της Κίνησης Πολιτών που αποκάλυψαν οτι "Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ"!

Ακούστε....


Την ερώτηση που προκάλεσε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και ΕΥΘΥΝΩΝ της Περιφέρειας στην υπόθεση ΤΕΡΝΑ έκανε ο δημοτικός σύμβουλος  Ζήσιμος Κωσταντίνου.

Ακούστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου