ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Κάνουμε προσπάθεια για ενιαία έκφραση της ΚεντροΑριστεράς στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές!" (ακούστε)


Μια ενδιαφέρουσα δήλωση του επικεφαλής της "Στερεά Υπεροχής" που θα αλλάξει τα δεδομένα στις επόμενες εκλογές εάν υλοποιηθεί!


Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο "ο Αναγνωστάκης ρωτήθηκε για το τι σκεπτεται να κάνει εν όψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης" έδωσε μια αποκαλυπτική απάντηση για "προσπάθεια ενιαίου κεντροαριστερού ψηφοδελτίου από τις υπάρχουσες παρατάξεις του Περιφερειακού συμβούλιου"!!

Συνήθως ολες αυτές οι προσπάθειες σκοντάφτουν οταν έρχεται η ώρα να αποφασιστεί ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ!

Αξκούστε τι είπε.....


Ο Δ. Αναγνωστάκης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των ανεμογεννητριών στη Σκύρο οπως και την υπόθεση ΛΑΡΚΟ.
Ακούστε τι είπε....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου