Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΛΙΧΑΔΑ Πυροσβεστικό όχημα χωρίς νερό και αντλία πάει να σβύσει φωτιά!! Δίκτυο υδρευσης μεσα από βόθρο!! (ακούστε &δείτε)


Δεν εχουν τελειωμό οι ..."εκπληξεις" στον Αη Γιώργη Λιχάδας που ακόμη περιμένουν καθαρό νερό να πιούν μετά τις γεωτρήσεις που εγιναν!


Καθημερινά σχεδόν αποκαλύπτονται "ιστορίες καθημερινής τρέλλας" που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σειρά αυτοτελών επεισοδίων στην ελληνική τηλεόραση, ενώ ο Δήμαρχος ..."πέρα βρέχει"!

Πρίν λίγες ημέρες στην είσοδο του χωριού επιασαν φωτιά τα πεύκα, και οταν προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το πυροσβεστικό οχημα του Δήμου που ειναι στο χωριό αυτό ήταν χωρίς νερό και με την αντλία χαλασμένη!!Δείτε πως περιγράφει στο facebook ο κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδαμάκης το συμβάν: 

"Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 17:30 περίπου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας από άγνωστη αιτία. Το συμβάν έλαβε τέλος με την άμεση συνδρομή 3 πυροσβεστικών οχημάτων από την ΠΥ Ιστιαίας.

Το πυροσβεστικό του δήμου το οποίο εδρεύει στην ΔΕ Λιχάδας με μοναδικό οδηγό τον εντεταλμένο σύμβουλο Χρήστο Λιάκο, άνευ νερού και με την αντλία του να μην λειτουργεί…"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει το δίκτυο ύδρευσης να περνά μέσα από την αποχετευση και βόθρο !!!!

ΔΕΊΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου