ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Γ.: "Φωτογραφικός ο διαγωνισμός για τον 3ο Παιδικό σταθμό από την Δημοτική Αρχή"!! (ακούστε)


Οι αποκαλύψεις μας, επιβεβαιώθηκαν!! Αλλος ενας "στημμένος  διαγωνισμός" από την Δημοτική Αρχή!!


Ο Δημοτικός σύμβουλος Γ. Μπαντούνας επιβεβαίωσε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο το .."παρασκήνιο" του διαγωνισμού για μεταφορά του 3ου Παιδικού σταθμού στην Κάνηθο που από 300 ευρώ ο Δήμος θα πληρώνει 1000 ευρώ για μία πυλωτή που μετασκευάστηκε ως ...παιδικός σταθμός 4 μήνες πριν ανακοινωθεί ο διαγωνισμός!!

Στίς 6/12/21 είχαμε αποκαλύψει οτι.... https://www.eviatoday.news/2021/12/blog-post_18.html

Προφανώς η ιδιοκτήτρια της πυλωτής είχε ..."εσωτερική πληροφόρηση από το γραφείο της Δημάρχου η της προέδρου της επιτροπής" για να προβή σε αυτή την ενέργεια!!

Να σημειωθεί οτι "η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε ηταν της ...συμφωνημένης"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά ειπε ο Γ. Μπαντούνας.... 


Δείτε τα σχετικά εγγραφα που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ!

Η μετατροπή της πυλωτής σε χρήση παιδικου σταθμού στις 4-8-2021 (!!)Δείτε και πότε αποφασίστηκε η μεταφορά του 3ου παιδικού σταθμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου