ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Εφυγες νωρίς ακούραστε συνεργάτη και φίλε! Δεν άντεξε η καρδιά του Δ. Μήτρου....


Για την γειτονιά των Αγγέλων "ΕΦΥΓΕ" σήμερα το μεσημέρι ο Αιδήψιος δημοσιογράφος και για 33 χρόνια συνεργάτης μας Δημήτρης Μήτρου.


Είχε καταφέρει να κερδίσει τον πιο δύσκολο γύρο στη μάχη με τον ιό, όταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ξεπέρασε τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που του είχε δημιουργήσει η covid-19.

Είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, όντας πολύ καλά αναπνευστικά. Και ενώ μετρούσε αντίστροφα για να αναλάβει δυνάμεις και να αρνητικοποιηθεί ώστε να πάρει εξιτήριο, σήμερα το μεσημέρι κατέληξε από ανακοπή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη.

Καλό παράδεισο "κε συνάδελφε".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου