ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Αρχισε να ξηλώνεται το παραταξιακό ..."πουλόβερ" του Γκλέτσου; Βαρειές κουβέντες απ' τους παραιτηθέντες... (δείτε)


Τρείς νέες παραιτήσεις κατατέθηκαν στο προεδρείο του Περιφερειακού συμβουλίου και πλέον η παράταξη απαριθμεί 7 συμβούλους από τους 12!!


Μετά την ανεξαρτοποίηση της Καρύκα και την διαγραφή του Δρένιου ηρθε η ώρα της ανεξαρτοποίησης του νο2 της παράταξης Χρ. Δούρου που στην λιτή ανακοίνωση του κάνει λόγο για "διαφωνίες σε ηθικά και αξιακά θέματα" με τον αρχηγό της παράταξης Απ. Γκλέτσο χωρίς ομως να αναφέρεται λεπτομεριακά σε αυτά!

Ο Γ. Πατσιούρας κανει λόγο για "απομάκρυνση από τις αρχές της παράταξης", ενώ ο Βασ. Σιαλμάς αναφέρεται στην "διαφορετικότητα που πολιτεύεται ο Γκλέτσος αντίθετα προς τις παραταξιακές αρχές"!

Πληροφορίες αναφέρουν οτι τις ανεξαρτοποιήσεις έχει ...προκαλέσει "δάχτυλος Σπανού" που θέλει να εξασφαλίσει πλειοψηφία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να περάσει και από εκει σοβαρά θέματα που απαιτούν την εγκριση του Περιφερειακού συμβουλίου.

ΔΕΙΤΕ τα σχετικά κείμενα.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου