ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δ: "Είναι η αγροτική μας οικονομία, ανόητε!" (σχόλιο)


Συμμετείχαμε ως "Στερεά Υπεροχής", στις 19-2-22, στη σύσκεψη αγροτών και εκπροσώπων των μπλόκων της Στερεάς Ελλάδας, που προκάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς, στο Διοικητήριο της Βοιωτίας.Τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου είναι απόλυτα δίκαια.


Αυτή τη φορά διακυβεύεται η ίδια η παραμονή τους στα χωράφια, στην ύπαιθρο.

Το ζήτημα είναι αν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να παράγουν. Και αυτό είναι το κρίσιμο για τη χώρα, για την ελληνική οικονομία.

O αγώνας των αγροτών και τα αιτήματά τους, δεν αφορούν μόνο τους αγρότες. Αφορούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι αναγκαίο τώρα να παρθούν μέτρα.

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργάτες και τους αγρότες, για να σπάσουμε μαζί την ομερτά, που επικρατεί απέναντι στις κινητοποιήσεις τους και στα αιτήματά τους.

Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι παραγωγοί, οι επαγγελματίες, οι εργάτες, υπάρχουν, διαμαρτύρονται και αγωνίζονται απέναντι στην ανάλγητη πολιτική, που αυξάνει το φαινόμενο της ακρίβειας και πληγώνει βαθιά την κοινωνία.

Όσο το γρηγορότερο φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο και το λαό.

Για τη "Στερεά Υπεροχής"

Δημήτρης Αναγνωστάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου