Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ: "Εισέπραξα ασέβεια και υποτίμηση στον ΔΟΠΠΑΧ και τελικά εγώ οδηγήθηκα σε απομόνωση και τα άτομα αυτά παρέμειναν!!"


Ομάδα εθελοντών με την ονομασία «Γέφυρα Εκτάκτων Αναγκών», έχει δημιουργήσει η Αντίδημαρχος Υγείας, Σοφία Χονδρογιάννη, η οποία έχει οδηγηθεί σε απομόνωση από τη Δήμαρχο, μετά την απομάκρυνσή της από την Προεδρεία του ΔΟΠΠΑΧ.


Όπως καταγγέλλει το μόνο που εισέπραξε, όταν ήταν Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, ήταν ασέβεια και απαξίωση από τους υπαλλήλους, που ούτε λίγο ούτε πολύ, της διεμήνυσαν πως βρίσκεται εκεί, απλά για να θεωρεί τις υπογραφές τους, και τις αποφάσεις τις λαμβάνουν αυτοί, με δεδομένο ότι δεν υπήρξε ποτέ βούληση της Δημάρχου.

Η κ.Σοφία Χονδρογιάννη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, αλλά κατήγγειλε τα κακώς κείμενα στον τομέα της πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων και τον ρόλο υπαλλήλων σε αυτό, καθώς και τη στάση της Δημάρχου.

«Εισέπραξα απαξίωση και υποτίμηση και τελικά εγώ οδηγήθηκα σε απομόνωση και τα άτομα αυτά παρέμειναν. Θα μπορούσαν να λειτουργήσουν δομές για τους άστεγους, αφού κτίρια υπάρχουν, και προσπάθησα να τις επαναλειτουργήσω, αλλά οι υπάλληλοι βαριόντουσαν και δεν μπόρεσα ποτέ να μάθω με απόφαση ποιανού, σταμάτησαν τη λειτουργία τους. Οι υπάλληλοι και στο κέντρο κοινότητας κάνουν ό,τι θέλουν και τα παράπονα των πολιτών που δεν εξυπηρετούνται, είναι καθημερινά. Θα πρέπει οι δημοτικοί υπάλληλοι κάποια στιγμή να αξιολογηθούν», κατήγγειλε μεταξύ άλλων η κ.Χονδρογιάννη.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου