ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Τ. ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ: "Η Βάκα θέλει να αποφύγει την ουσιαστική συζήτηση για την υδρευση στο Πανόραμα"! Επιστολή των κατοίκων... (ακούστε & δείτε))


Τελευταίο (24ο θέμα) έβαλε η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου στη συζήτηση της Τετάρτης, το σοβαρό θέμα της ύδρευσης Πανοράματος Φύλλων, μετά από εντολή Δημάρχου!


Παρά το γεγονός οτι πρόκειται για το σοβαρό θέμα της υδρευσης της περιοχής και τα θέματα που έχουν ανακύψει από τον ..."νερουλά" της περιοχής, η Δημοτική αρχή φαίνεται οτι "δεν εχει πάρει σοβαρά το θέμα αυτό, παρά τους κινδύνους που εγγυμονούν λόγω της ακαταληλότητας του νερού που υδρεύονται σήμερα από τον ιδιώτη".

Ακούστε τα όσα λέει ο Τάσσος Καλαθέρης στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο....


Επιστολή προς τους Δημοτικούς συμβούλους εν οψει της συζήτησης του θέματος εστειλαν οι κάτοικοι.

Δείτε....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου