Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Με τον Χατζημαργαρίτη .."θεατή", ο Σερέτης αποψιλώνει το Νοσοκομείο! (ακούστε)


Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσουν οι γιατροί του νοσοκομείου Χαλκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας και επισφαλή λειτουργία του τμήματος των αναισθησιολόγων.


Μάλιστα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου φαίνεται να μην μπορεί να υψώσει ανάστημα στους ανωτέρους του και απουσιάζει από το πλευρό των γιατρών.

Την πρόθεση να προσφύγουν στα δικαστήρια έκανε γνωστή, η Διευθύντρια του τμήματος αναισθησιολόγων κ.Ελένη Γυφτονικολού, μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Είναι διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ εμείς είμαστε δημόσιοι λειτουργοί. Δεν γίνεται να μας δίνουν εντολές. Είναι παράνομο. Να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε η κ.Γυφτονικολού, ενώ αναφερόμενη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, τόνισε πως φέρει ευθύνη εφόσον δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση και απουσιάζει.

«Σήμερα θα τον ήθελα δίπλα μας, στην κινητοποίηση, αλλά δεν ήταν. Έχει ευθύνη, εφόσον δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση. Ίσως δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα στους ανωτέρους του».

Να επισημάνουμε πως το πρόβλημα με τα κενά στο τμήμα των αναισθησιολόγων είναι χρόνιο και όχι τωρινό. Οι γιατροί έχουν στο πλευρό τους και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, όπως και την ΠΟΕΔΗΝ, και άλλους συνδικαλιστικούς φορείς, που καταγγέλλουν την αποψίλωση του ιατρικού προσωπικού με προφορικές εντολές της ΥΠΕ.

Ακούστε την κ.Γυφτονικολού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου