ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Την απόλυτη, προσωπική και πολιτική ευθύνη για αυτό το χάος φέρει ο κ. Φάνης Σπανός!" (ακούστε)


"Δυστυχώς, η σημερινή πραγματικότητα είναι θλιβερή. Η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας χαρακτηρίζεται από πολιτική ανεπάρκεια, διαχειριστική ανευθυνότητα και διοικητικό αλαλούμ
 με παράτυπες τοποθετήσεις. "


Με αυτά τα λόγια σχολιάζει τα οσα εχουν συμβεί και συμβαίνουν εδώ και 7 χρόνια στην Περιφέρεια και ειδικώτερα στην Εύβοια.

Ο Κ. Μαρκόπουλος μετά την αναγγελία μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ασκώντας σκληρή κριτική προσωπικά στον Φάνη Σπανό και άφησε  ...απ'έξω τους Περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας λέγοντας χαρακτηριστικά "Εξαιρώ από την κριτική μου την συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειακών Συμβούλων. Την ευθύνη φέρει προσωπικά ο κ. Φάνης Σπανός."

Ακούστε τι είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου