ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

«Αιολική απόβαση» 300 MW στη Σκύρο ! (ακούστε)


Νέα έργα αιολικής ενέργειας ισχύος 300 MW σκοπεύει να αναπτύξει η Eren Hellas στη Σκύρο, ποντάροντας στην αξιοποίηση του ισχυρού αιολικού δυναμικού του μεγαλύτερου νησιού των Σποράδων.


Πρόκειται για έργα που είχε αδειοδοτήσει το 2010 η «Αιολική Νοτίου Σκύρου Α.Ε.», -θυγατρική της «ΕΝ.ΤΕ.ΚΑ.»-, η οποία από τις αρχές της χρονιάς πέρασε στον έλεγχο της Eren.
Σημειώνεται ότι στο Δ.Σ. της «Αιολική Νότιας Σκύρου» μετέχουν πλέον ο Π. Μουράτογλου, ως Πρόεδρος, ο Κ. Φέσσας ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Παν. Παπασταματίου ως Αντιπρόεδρος και Ντ. Σεν ως μέλος.


Το project των 300 MW προβλέπεται ότι θα χρηματοδοτηθεί σε ποσοστό 75% μέσω τραπεζών και κατά 25% από την Total Eren S.A.

Ακούστε τι δήλωσε για την εξέλιξη αυτή στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Βούλγαρης.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου