ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝ: "Παράνομη η παρουσία Καραμάντουλα στον ΔΟΠΠΑΧ! Υπάρχουν εργαζόμενοι ...φαντάσματα!! (ακούστε)


Σοβαρές οι καταγγελίες που εκανε ο Καθαροσπόρης στο Συμβούλιο για τα οσα συμβαίνουν στον ΔΟΠΠΑΧ χωρίς να πάρει απαντήσεις!


Ο Παν. Λάμπρου, μελος του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΧ, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο και επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε ο Καθαροσπόρης και αποκάλυψε "τι αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες του διορισμού του ως σύμβουλος τόσο για την νομιμότητα της παρουσίας του Καραμάντουλα εκεί ως ...ταμίας-εισπράκτορας αλλά και για τους εργαζόμενους-φαντάσματα του Οργανισμού!!"

Ακούστε τα οσα αποκαλύπτικά λέει....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου