Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ν. ΜΑΥΡΙΚΟΣ: "Η επίλυση θεμάτων υποδομών που αφορούν στην υδροδότηση του Νησιού μας είναι απόλυτη προτεραιότητα"! (ακούστε)


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος, για θέματα υδροδότησης του Νησιού.


Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα εκκρεμή θέματα υδροδότησης της Σκύρου και εξασφάλισε την άμεση χρηματοδότηση λειτουργίας του εργοστασίου αφαλάτωσης του νερού για το έτος 2023, προϋπολογισμού 180.000€ .

Επιπλέον ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι η ένταξη του έργου του διυλιστηρίου που αφορά στο νερό του φράγματος της Σκύρου, προϋπολογισμμού 465.000€ θα προχωρήσει σύντομα εντός του α΄εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Ο Δήμαρχος ιδιαίτερα ικανοποιημέννος για την έκβαση της συνάντησης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την στήριξη του στην επίλυση βασικών αναγκών της Σκύρου και δήλωσε ότι "η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η επίλυση θεμάτων υποδομών που αφορούν στην υδροδότηση του Νησιού μας είναι απόλυτη προτεραιότητα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Προχωρούμε σταθερά με σχέδιο, ευθύνη και σκληρή δουλειά!"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου