ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ Περιφέρεια και Δήμος με τις ενέργειες τους καταστρέφουν τους επαγγελματίες της παραλίας! (ακούστε & δείτε)


Για μικροπολιτικούς και οικονομικούς λόγους καθυστερεί το έργο της ανάπλασης της παραλίας με ότι σημαίνει αυτό για τους επαγγελματίες!


Από τη μιά η έλλειψη χρηματοδότησης του έργου από την Περιφέρεια και από την άλλη η εξυπηρέτηση ημετέρων συμφερόντων από την Δημοτική αρχή παραπέμπουν στο ...μέλλον την εκτέλεση του έργου και τους καταστηματάρχες βλέπουν οτι θα μείνουν χωρίς παραλιακά τραπεζοκαθίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τελευταία προέκυψε και το θέμα της κοπής(!!) των 9 πλατανιών που προσφέρουν σκιά δροσιά και ομορφιά στην παραλία, ενέργεια ΠΑΡΑΝΟΜΗ και για την οποία θα πρέπει ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ το Δασαρχείο!

Ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Πετρογιάννης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και το Μάνο Παπαμακάριο και αποκάλυψε το παρασκήνιο της Δημοτικής αρχής και τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις του Δημάρχου.

Ακούστε.....


Παραιτήθηκε το ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου!

Κάτω από τις πιέσεις που δέχονται από εξωθεσμικά κέντρα αλλά και την Δημοτική αρχή ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου υπέβαλλαν την παραίτηση τους με αποτέλεσμα "σε αυτή την κρίσιμη περίοδο οι επαγγελματίες να μένουν χωρίς εκπροσώπηση.

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρόεδρος Β. Στρουμπούλης...

ΔΕΙΤΕ την ανακοίνωση του Συλλόγου.....ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από το σταματημένο έργο.....
και αφού καλούπωσαν τα πλατάνια για να φτιάξουν τα παρτέρια.....


σήμερα τα ...ξεκαλούπωσαν!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου