Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Δένδιας σε Σαμαρά: «Δεν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο έτσι όπως είμαστε στη ΝΔ»

Σφοδρή κριτική για την στάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας κατήγγειλε ότι από το κόμμα του, τη ΝΔ, δεν υπάρχει καμία σοβαρή κριτική για την εκλογική ήττα που υπέστη, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, για τις επιλογές στελεχών που έχει κάνει και έχει τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή της Συγγρού.

Παράλληλα ο κ. Δένδιας προέβλεψε πως το φθινόπωρο η χώρα θα είναι πολύ διαφορετική καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση.
«Δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί αυτό το οργανωτικό σχήμα της κυβέρνησης, ταυτόχρονα δεν είμαι καθόλου βέβαιος εάν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο έτσι όπως είμαστε στη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά.
Επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κάνει σοβαρή κριτική για την εκλογική ήττα ενώ δεν έχει κάνει καμία σοβαρή ανανεωμένη πρόταση.
Επιτέθηκε εμμέσως στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως υπάρχουν στελέχη που ούτε λίγο-ούτε πολύ με τις δηλώσεις τους ζητούν από την κοινωνία να πει συγγνώμη που δεν επέλεξε τη ΝΔ στις εκλογές.
Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει μετατρέψει τη χώρα σε επαίτη της Ευρώπης και διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου