Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πλιάτσικο στο αφύλαχτο Τσιμεντάδικο!

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι λεηλασίες και οι κλοπές ηλεκτρολογικού υλικού στο τσιμεντάδικο της Χαλκίδας, καταγγέλει το σωματείο εργαζομένων του τσιμεντάδικου!"Σε καθημερινή σχεδόν βάση ομάδες απολυμένων που περιφρουρούν το εργοστάσιο ανακαλύπτουν σημεία που έχουν «επισκεφτεί» και λεηλατήσει οι κλέφτες οι οποίοι εξακολουθούν και δρουν ανεξέλεγκτα.
Οι εγκέφαλοι της ομάδας των κλεφτών γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τους χώρους του εργοστασίου και γνωρίζουν άριστα πού «τρέχουν» χοντρά καλώδια, θαρρείς και κατέχουν τα σχέδια τωνηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι κλέφτες «χτυπούν» σχεδόν αποκλειστικά καινούργιους πίνακες της ΑΒΒ και καλώδια που είχαν εγκαταστήσει εργολάβοι.
Ανοίγουν τις πόρτες των υποσταθμών με αντικλείδια που είχαν οι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες και οι προϊστάμενοι συνεργείων και βάρδιας.
Σε άλλες περιπτώσεις σπάζουν τα υπάρχοντα λουκέτα και στη θέση τους τοποθετούν δικά τους για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν με την ησυχία τους.
Οι ομάδες των απολυμένων προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν να δυσκολέψουν τη δράση των κλεφτών με συχνές περιπολίες και σφραγίζοντας τις εισόδους των υποσταθμών με μπλόκια ή με ηλεκτροσυγκόλληση.
Παρ’ όλα αυτά οι κλοπές συνεχίζονται γιατί προφανώς στους κλέφτες παρέχεται «προστασία» από τσιλιαδόρους που τους ενημερώνουν για την παρουσία ή όχι των απολυμένων στους χώρους του εργοστασίου.
Δημοσιεύουμε σήμερα νέο φωτογραφικό υλικό, δείγμα μόνο, της λεηλασίας που έχει υποστεί η Δ΄ μονάδα του εργοστασίου η οποία από την εγκληματική αδιαφορία της LAFARGE παρέμεινε για πολλούς μήνες χωρίς τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος"…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου