ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Η πολιτική και η διοίκηση έχουν ανάγκη διαφάνειας και διαχειριστικής εντιμότητας" - Τι λέει για τον Καραμανλή... (ακούστε0


Με αφορμή τα όσα εχουν αποκαλυφθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την λειτουργία του ΟΠΑΣΤΕ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σχολιάζει και υπόσχεται έλεγχο στα πεπραγμένα!


Πράγματι ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης λειτουργεί (οπως εχει καταγγελθεί) με ενα καθεστώς αδιαφάνειας, ρουσφετολγικών χαρακτηριστικών και έλλειψης διαφάνειας αφού ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

"Η πολιτική και η διοίκηση έχουν ανάγκη διαφάνειας και διαχειριστικής εντιμότητας. Δυστυχώς η Περιφέρεια Στερεάς εχει πάρει διαζύγιο από αυτές τις αρχές, επισημαίνει με νόημα ο Κ. Μαρκόπουλος που μίλησε για αυτό το θέμα στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Μάλιστα αποκάλυψε "πως θα αντιμετωπίσει τα θέματα αυτά αν οι πολίτες του εμπιστευθούν την ευθύνη της θέσης του Περιφερειάρχη στις ερχόμενες εκλογές"!

Ακούστε τι λέει....


Ακόμη ο Κ. Μαρκόπουλος σε σχετικό ερώτημα ¨πως άκουσε τα οσα ανέφερε ο Κ. Καραμανλής στην ομιλία του", σχολίασε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου