ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΜΑΡΟΥΔΗΣ Γ.: "Στίς Ροβιές εχουμε μείνει εμείς και τα καμμένα..." (ακούστε)


Την εγκατάλειψη βιώνουν οι κάτοικοι και επαγγελματίες του χωριού παρά τις υποσχέσεις των καθε λογής αρμοδίων!


Το καμπανάκι του κινδύνου κρούει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ροβιών τόσο για την κατάσταση την οποία βρίσκεται το καμμένο δάσος οσο και για το μέλλον των επαγγελματιών που ακούν τις υποσχέσεις κάθε ανευθυνουπεύθυνου!!

Ο Μαρουδής αναφέρει οτι:"Μέχρι σήμερα δεν έχει κοπεί και δεν έχει καθαριστεί τίποτα. Πλέον είναι πιο επικίνδυνο από πέρσι γιατί αν ξαναπιάσει φωτιά δεν θα έχει σταματημό.

Που είναι η τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας; Η βοήθεια που ζητάμε τόσο καιρό. Δεν θέλουμε λύπηση, στήριξη θέλουμε. Ο τόπος είναι πανέμορφος αλλά πρέπει να δοθούν κίνητρα για να μας επισκεφθεί ο κόσμος. Να αναδειχνούν οι ομορφιές του."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου