ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο


Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.6.2022) σε εξαώροφο ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας στην Εύβοια, η οποία κάλυψε σχεδόν όλους τους ορόφους.


Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς στο ξενοδοχείο Amarynthos Resort της Εύβοιας, η οποία εντοπίστηκε πρώτα στον ημιώροφο. Ωστόσο, η επέμβαση της πυροσβεστικής σε συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου την περιόρισε σε τέτοιο βαθμό που δεν διατρέχουν κίνδυνο οι ένοικοι του ξενοδοχείου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες από τη Χαλκίδα το Αλιβέρι την Κύμη και τα Οινόφυτα, βρίσκονται ήδη μέσα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να μεταφέρουν με ασφάλεια τους ενοίκους, από όλους τους ορόφους, εκτός του κτηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου