ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Η φωτογραφία που θύμωσε όλη την Ελλάδα! Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η υπερχλιδατη “ιερή” βίλα με πιάτο όλο τον Κορινθιακό ο “αδιευκρίνιστος” υπουργός και η γαλάζια μάζωξη!


H φωτογραφία από το δείπνο που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε καλεσμένους του, στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.


Για την ιστορία, στο ησυχαστήριο του εορτάζοντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Ζάλτσα Βοιωτίας (αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω ησυχαστήριο έχει φτιαχτεί με σκοπό να λειτουργήσει ως κέντρο αποκατάστασης αλλά στην πορεία και με την προσθήκη μιας ταπεινής, «ιερής» πισίνας μετατράπηκε σε εξοχικό του επικεφαλής της ελληνικής Εκκλησίας), βρέθηκαν για ένα πλούσιο γεύμα οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θόδωρος Σκυλακάκης, Σίμος Κεδίκογλου, Μίνα Γκάγκα, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενώ στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου ήταν και ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος.

Σύμφωνα με τη «Καθημερινή» ωστόσο αυτή η μάζωξη δημιούργησε άσχημη εντύπωση σε πολλούς και, σίγουρα, σε όσους δεν προσκλήθηκαν. Προφανώς ενοχλήθηκε και το μέγαρο Μαξίμου. Την ώρα μάλιστα που με απόλυτη ευθύνη αλλά και βούληση Μητσοτάκη, οι διακοπές, ειδικά φέτος μετά την εκτόξευση των τιμών και των τιμολογίων σε επίπεδα Μονακό και βάλε, είναι πλέον απαγορευμένος καρπός και όνειρο για το 70% και , του ελληνικού πληθυσμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου