Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΙΣΤΙΑΙΑ Πόρτα ...σουμιές σε παιδική χαρά!


Στην παιδική χαρά, πλησίον του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας. 

Μπορεί να κόστισε χιλιάδες ευρώ, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια επιτροπή, με αποτέλεσμα την "σφράγιση" της και την απαγόρευση εισόδου.
Άγνωστοι έσπασαν την ξύλινη πόρτα στην κλειδωμένη είσοδο, με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ιστιαίας να τοποθετήσουν τελάρο κρεβατιού για πόρτα.

Η φωτογραφία είναι του κ. Αθανάσιου Ρητσίνη.

istiaianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου