ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΗΤΑΝ!


Ωραίο κι αυτό! Να προσπαθούν κάποιοι δημοσιόγραφοι να μας πείσουν ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν... δημοσιογράφος. 

Ότι δεν τιμάει τη δημοσιογραφία ένας που έχει αφήσει περιουσία εκατό εκατομμύρια. Μήπως τον αδικούν τον μακαρίτη;

Σε εκατό εκτιμάται η ατομική περιουσία του, σε κινητά και ακίνητα. Είναι αδύνατον να έβγαλε μόνο τόσα στην καριέρα. Δεν είχε έξοδα; Δεν ζούσε, δεν έτρωγε, δεν έβγαινε έξω από το σπίτι του; Φόρους δεν πλήρωνε;


Δεν ήταν πλούσιος ο Τράγκας, ένας μεγιστάνας ήταν για τα μέτρα τα δικά μας. Άτυχες, όμως, να μην τον θεωρούν... συνάδελφο τους μερικοί μερικοί επειδή ο άνθρωπος είχε κονομήσει. Δεν αγνοείται η επαγγελματική του ιδιότητα. Τι, δηλαδή; Σταματάει να είναι πολιτικός ο πολιτικός επειδή θεωρείται ανεπαρκής ή απατεώνας. Σταματάει να θεωρείται τραγουδιστής εκείνος που κατηγορείται για βιαστής ανηλίκων ή είναι κάτοχος τριών κέντρων;

Μόνο από εκβιασμούς κερδίζει κανείς τόσα όσα έχει ο Τράγκας. Κι αυτό το απίθανο λέχθηκε. Και γράφτηκε. Απίθανο, βέβαια, διότι πρώτη φορά ακούω ότι δημοσιογράφος εκβιάζει. Και ποιον, παρακαλώ; Ποιους, παρακαλώ, εκβίαζε ο Τράγκας. Μήπως τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, και γι' αυτό έπαιρνε χοντρές και αδικαιολόγητα ποσά από διαφημιστικά πακέτα.

Δεν τις πετάνε έτσι αβασάνιστα τις τρακατρούκες. Αν ήταν - δεν λέω ότι ήταν ή δεν ήταν- εκβιαστής ο Τράγκας, τότε υπόλογος δεν είναι μόνο ο αποβιώσας δημοσιογράφος, αλλά και ο εκβιαζόμενος πολιτικός, τραπεζίτης, επιχειρηματίας. Επειδή για να υποκύψουν στον εκβιασμό σημαίνει ότι κάπου ήταν... ελαστικοί.

Τελικά. Ο Τράγκας ήταν δημοσιογράφος, αυτό δεν αλλάζει επειδή ήταν στη Λίστα Λαγκάρντ και είχε off-shore και στον Παναμά.


"Α"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου